Rekonstrukce bytu ve Vršovicích od Ateliéru Bárka

Nový dětský pokoj pro malého Vítka od Ateliéru Bárka jsme si ukázali nedávno. Nyní se podíváme na rekonstrukci bytu v činžovním domě v pražských Vršovicích od stejných autorek.

Typický činžák v dané lokalitě nabízí vysoké stropy, špaletová okna a pevné cihlové zdi. Původně byl ovšem také velmi prašný, neutulný a s poničenými podlahami.

Díky povedené rekonstrukci je z něj dnes slunný prostor, kde se potkává dubové dřevo a bílými stěnami, které místy oživují přiznané cihly a k tomu černé linky různých doplňků a kování. Díky malému prostoru zde nechybí ani vestavné skříně.

I když je byt maličký a dispozičně odpovídá 1+1, díky skleněné akustické příčce došlo k praktickému oddělení kuchyňské části od obývací.

Víc ukáží fotky níže.

Zdroj: https://atelierbarka.cz/project/rekonstrukce-bytu-na-spojce

Zaujalo vás něco?

      Komentujte článek

      Obydlíčko